Boksishop 2019 vaihtuva

Arkihuumoria naisten elämästä

Tammikuun alussa Yle TV2:lla pyörähti käyntiin Siskonpeti-sketsisarja. Sarjan päätähdet Pirjo Heikkilä, Sanna Stella, Niina Lahtinen ja Krisse Salminen vääntävät vitseillään hymyyn kaikkein totisimmankin. Sarjalle ominaista on jokaisen jakson eri elämän osa-aluetta käsittelevä teema. Tähän mennessä teemoina ovat vilahtaneet ainakin keho, työ ja parisuhde. Piristävintä sarjassa lienee sen uudenlainen näkökulmavalinta: hauskuuttaminen tapahtuu naisten näkökulmasta.
Siskonpeti-sarjassa nauretaan asioille, joista miesvoittoisessa sketsigenressä ei ennen ole uskallettu tai osattu vitsailla. Naisten joskus hyvinkin typerät  päähänpistot nousevat ohjelmassa aivan uusiin sfääreihin. Kukapa olisi osannut odottaa nauravansa esimerkiksi työuupumuksesta kärsivälle tai kuukautissiteen kanssa sohlaavalle naiselle?
Sketsiohjelmat eivät yleensä allekirjoittanutta naurata. Kuiva äijähuumori tai turhanpäiväinen Putous – paapatus saavat minut pelkästään ärsytyksen valtaan. Siskonpeti tekeekin varsin positiivisen poikkeuksen. Todennäköisesti vitseissä naurattavat juuri niiden samaistuttavuus. Joka tapauksessa huvittapa mikä hyvänsä Siskonpeti on taattu aivojennollaaja, joka toimii tilanteessa kuin tilanteessa. (N.R)

Siskonpeti Yle TV2:sella torstaisin klo 21. Aikaisemmat jaksot ovat nähtävissä Yle Areenassa.

Arvosteluasteikko:
***** unohtumaton,
**** hieno,
*** kannattaa katsoa,
** kannattaa katsoa, jos vaihtoehtona on täydellinen tylsistyminen,
** ei kannata katsoa, vaikka vaihtoehtona olisi täydellinen tylsistyminen.Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot