Boksishop 2019 vaihtuva

MC Halkopinon kalenteri tuotti 20 502 euroa

PÖYTYÄ. Pöytyäläisten ”mopopoikien” ja yhden kameranaisen, MC Halkopinon, kalenteriprojekti on nyt tullut valmiiksi. MC Halkopino luovutti viime lauantaina Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen lapsisyöpäpotilaskerho Sykerölle kalentereiden tuoton. Kalentereista kertyi 20 502 euroa hyväntekeväisyyteen.

MC Halkopinon kalenteriprojektista kerrottiin Auranmaan Viikkolehdessä 8.11. Kyrön joulumarkkinoilla MC Halkopino pokkasi Auranmaan positiivisimman tittelin.

–MC Halkopino kiittää lämpimästi kaikkia kalenterin ostajia ja sponsoreita. Kiitos, Eeva Räihä kiittelee koko porukan puolesta.Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot