Boksishop 2019 vaihtuva

Nallevaari kutsuu lapset tanhujuhliin

Mummo kanasineen tanssahtelee Nallevaarin syntymäpäivillä.

Mummo kanasineen tanssahtelee Nallevaarin syntymäpäivillä.

MARTTILA, PÖYTYÄ/Kyrö. Kansantanssiryhmä Veijarit ja Riijarit on sovittanut askeleensa lastenlaulujen tahtiin ja tanssii Nallevaarin syntymäpäiviä huomenna Marttilassa Nuorisoseurantalolla ja sunnuntaina Kyrössä Kurkisalissa. Luvassa on tuttujen lastenlaulujen ja perinteisten kansantanssien tahdittama satuseikkailu, joka sopii kaikille lapsille ja lapsenmielisille.

–Lastenlapsille lastenlauluja laulaessa hoksasin, että nehän ovat jenkkaa, polkkaa ja valsseja, siis tehty tansseiksi, tarinan kirjoittanut ja ohjannut Merja Tuominen kertoo Nallevaarin syntymäpäivien alkuvaiheista.

Nallevaarin syntymäpäiviä juhlii 11 lastenlaulujen sankareiksi sonnustautunutta tanssiparia. Tanssijoiden ja kertojan lisäksi esityksessä on mukana kolme musikanttia ja laulaja sekä kolmevuotias Vilma-maskotti helistimineen. Myös katsojien on lupa osallistua juhlintaan lauluihin yhtyen.

Nallevaarin syntymäpäivät Marttilan nuorisoseurantalolla lauantaina 1.2. klo 15–16.15 ja Kyrön Kurkisalissa sunnuntaina 2.2. klo 15–16.15.

Lue lisää 31.1.2014 lehdestäKesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot