TarU Hockey kärsi jatkosarjassa ensimmäisen tappion

0
Harjavaltalainen Kupari-Kiekko väänsi voiton tiukassa kamppailussa. Kuva: Markku Pönni

TARVASJOKI. Tarun edustusjoukkueen kotiottelun alku oli tylyn karu, sillä vierailija Harjavallan Kupari-Kiekko meni 0–1 johtoon jo ajassa 1.17. Hirvilauma ei tästä hetkahtanut, vaan kuittasi pelin tasoihin noin neljä minuuttia myöhemmin ylivoimalla, kun Kustaa Siikarla siirsi pikkumustan pömpeliin maalin edustalta.
Toisessa erässä kotijoukkueen pakka levisi täysin, mistä kertoo myös torjuntatilasto, joka listasi Tarun Mikael Rissaselle 15 ja KuKin maalivahdille seitsemän koppia. Tauolle mentiinkin vierailijoiden johtaessa 3–2.
Kolmanteen erään tuli taisteleva kotijoukkue, joka nousikin komeasti 4–2 tappioasemasta tasoihin, kun erää oli pelattu alle kahdeksan minuuttia. KuKin kirvelevä voittomaali syntyi ajassa 56.05.
Hirvilauma yritti tasoitusta vielä ilman maalivahtia, mutta tuloksetta. Hyvä paine jäi vain yritykseksi ja täysi pistepotti matkasi Harjavaltaan.

Seuraavaksi TarU Hockey kohtaa alkusarjasta tutun ParSportin, kun Hirvilauman matka vie 12.2 Paraisille. Seuraava kotiottelu on Tarvasjoella ensi lauantaina 15.2. kello 16 alkaen, kun vastaan asettuu turkulainen Mean Machine.