Taru Hockeyn unelma noususta säilyi hengissä

0
Tomi Ojala iski ottelussa kaksi maalia. Ojalasta ja Matti Virtasesta on kehkeytynyt kauden aikana varsinaisia tehomiehiä. Kuva: Markku Pönni

LAITILA, TARVASJOKI. Taru Hockeyn edustusjoukkue pelasi sunnuntaina vierasottelun Laitilassa paikallista Jyskettä vastaan. Ottelun tärkeys oli tiedostettu, sillä tappio olisi merkinnyt lähes varmasti nousuhaaveiden lopullista kariutumista. Hirvilauma voitti vaikeassa vieraskaukalossa tiukan ottelun numeroin 3–5 ja säilytti omissa käsissään mahdollisuudet karsintapeleihin.
Taru Hockeyn tahtipuikkoa heiluttivat tutut miehet: Matti Virtanen ja Tomi Ojala iskivät kaksi kaunista osumaa mieheen, joten ensimmäiselle tauolle siirryttiin 0–4 johdossa. Virtanen ja Ojala ovat kauden aikana kunnostautuneet joukkueen tehomiehinä ja samat miehet ovat pitäneet myös tasonsa, kun ratkaisupelit ovat käsillä.
Toisen erän ensimmäisellä minuutilla Janne Kulmala vei vieraat jo ratkaisevan tuntuiseen 0–5 johtoon. Taru Hockey ilmeisesti oletti, että ottelu päättyi, sillä pelin taso notkahti vaarallisesti. Huolimattomuus ja rumat yksilövirheet kasautuivat, minkä ansiosta LaJy kiri ennen erän loppua jo kahden maalin päähän. Erätauko tuli sopivaan aikaan, sillä peli oli vierasjoukkueelta melko sekaisin.
Kolmas erä meni kuitenkin pelisuunnitelman mukaan ja päätösnumeroiksi lasketeltiin 3–5 vieraille.

Taru Hockey kohtaa lauantaina 1.3. Tarvasjoen Tiileri-areenalla Eurajoen Lätkän. Ottelu alkaa kello 16.