Boksishop 2019 vaihtuva

Hunajaiset maut ja hinnat

Ben & Jerry’s -jäätelötYhdysvaltojen lahjana jäätelön ystäville pidetty Ben & Jerry’s -jäätelövalmistaja on tuonut markkinoille uusia elämyksellisiä jäätelöitä. Brändin uutukaiset Ben & Jerry’s Greek Style Frozen Yogurt Rasberry Chocolatey Chunk ja Vanilla Honey Caramel ovat sekoitus kerma- ja jogurttijäätelöä sekä yllättäviä makuyhdistelmiä. Molemmat jäätelöt myydään 500 millilitran pakkauksissa.
Valehtelisin, jos väittäisin, ettei jäätelö hemmotellut makuhermojani. Kumpainenkin maku tyydytti makeudellaan – ehkä jopa hivenen liikaa. Hunajakaramellijäätelöä ei tehnyt mieli syödä muutamaa lusikallista enempää. Vadelmasuklaa oli minulle mieleisempi.
Vaikka maut miellyttivätkin, ei hinta ollut yhtä hunajainen. Noin seitsemän euron arvoinen jäätelö tuntuu kehuista ja ylenpalttisesta ihailustaan huolimatta ylihinnoitellulta. En tiedä teistä, mutta ainakin minulla on rahalle parempaa käyttöä.
Kaikesta huolimatta jäätelö maistuu. Se sopii hetkiin kuin hetkiin, vaikkei todennäköisesti löydä tietään ruokapöytään kuin ani harvoin. (N.R.)
***

Arvosteluasteikko:
***** mahtava
**** hyvä
*** kannattaa kokeilla,
** kannattaa kokeilla, jos ei parempaa ole tarjolla
* ei kannata kokeilla, vaikka vaihtoehtona olisi kynsien jyrsiminen.

 

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot