Boksishop 2019 vaihtuva

Poliisi valvoo nuorten päihteidenkäyttöä päättäjäisviikonloppuna

AURANMAA. Poliisi valvoo nuorten päihteiden käyttöä jälleen tehostetusti koulujen päättymisviikonloppuna koko maassa. Valvonnan erityiskohteena on tänäkin vuonna nuorten päihteiden käyttö erityisesti lasten leikkipaikoilla sekä päiväkotien ja koulujen pihoilla.
Valvonnalla pyritään myös puuttumaan alkoholijuomien välitykseen alaikäisille sekä alaikäisten luvattomaan alkoholin nauttimiseen ja hallussapitoon. Poliisi puuttuu normaaliin tapaan valvonnassa yleisten paikkojen häiriöihin ja humalajuomiseen.
Poliisi ilmoittaa alle 18 -vuotiaiden alkoholin hallussapidosta tai nauttimisesta nuoren vanhemmille sekä lastensuojeluviranomaisille. Tämän lisäksi seurauksena on useimmiten 20 euron rikesakko ja aina juomien menetys.
Aikaisempina vuosina poliisin haltuun on jäänyt valvontaviikonlopun aikana noin 2 500 litraa erilaisia laittomasti hallussa pidettyjä alkoholijuomia, mutta viime vuonna luku oli ensimmäistä kertaa alle 2 000 litraa.Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot