Boksishop 2018 vaihtuva

Ulosajanut katolleen Oripääntiellä

PÖYTYÄ/Yläne. Yläneellä Oripääntiellä sattui keskiviikkoaamulla kahdeksan jälkeen ulosajo. Autoa kuljettanut nuori nainen menetti autonsa hallinnan jyrkässä kaarteessa. Auto suistui tien vasemmalle puolelle ojaan ja jäi katolleen. Kuljettaja ei kuitenkaan loukkaantunut ulosajossa.Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot