Boksishop 2019 vaihtuva

Auranmaalla viisi peurakolaria viidessä päivässä

AURANMAA. Auranmaalla sattui viiden päivän sisällä viisi peurakolaria.
Peura osui pakettiautoon Yläneellä tiellä 204 torstai-iltana. Auto vaurioitui ja peura jatkoi matkaansa. Henkilöauto ja peura kolaroivat 9-tiellä Pöytyällä sunnuntaina kello 11. Auto vaurioitui ja peura kuoli. Samoin kävi samalla paikkakunnalla ja samalla tiellä sunnuntai-iltana. Kolmas ysitien peurakolari Pöytyällä sattui samoin seurauksin maanantaiaamuna kello 6.45.
Peura juoksi henkilöauton eteen Marttilassa Härkätiellä maanantaina kello 7.30. Autoon tuli kolhuja ja peura jatkoi matkaansa.

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot