Boksishop 2019 vaihtuva

Tokio Hotel yllätti positiivisesti

Tokio Hotel: Kings of Suburbia

Tokio Hotel: Kings of Suburbia

Sisälläni asuva, tosin jo aikoja sitten nukahtanut, fanityttö alkoi heräillä, kun sain käsiini saksalaisen Tokio Hotelin 3.10. julkaistun viidennen studioalbumin. Jo etukäteen tiesin, että Kings of Suburbia tulisi poikkeamaan bändin aikaisemmasta tuotannosta niin musiikillisesti kuin kielellisesti, levy on täysin englanninkielinen ja täynnä elektronisia soundeja.
Koska levyltä löytyvä musiikki on jotain aivan muuta kuin tältä bändiltä on totuttu kuulemaan, piti minun ensimmäisen kuuntelukerran jälkeen nukkua yön yli ja kuunnella levy pariin kertaan läpi uudestaan ennen kuin se alkoi aueta minulle. Kings of Suburbia on selvästi elektronisempaa musiikkia kuin bändin aiempi tuotanto, mutta siitä voi silti kuulla Tokio Hotelin oman soundin.
Vahvojen elektronisien kappaleiden joukkoon on ujutettu myös akustisia balladeja ja ne kuuluvatkin minun henkilökohtaisiin suosikkeihini. Kaiken kaikkiaan levyn kokonaisuus on hyvä ja toimiva. Sanoitusten osalta ei kuitenkaan päästä niin syviin aiheisiin kuin bändin aikaisemmilla levyillä, kappaleet pyörivät nykyajalle perinteiseen tyyliin lähinnä ihmissuhteissa ja juhlimisessa.
Itse voisin kuvitella käyttäväni King of Suburbiaa esimerkiksi treenimusiikkina tai piristävänä matkamusiikkina autossa. Suosittelen levyä myös niille, joihin Tokio Hotel ei ole aikaisemmin iskenyt, se voi yllättää positiivisesti. (M.K.)
****
Arvosteluasteikko
***** Hienosti tehtyä ja esitettyä musiikkia
**** Kuuntelemisen arvoista
*** Toisen korvan musiikkia
** Vain epätoivoisille
* Älä edes vaivaudu

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot