Boksishop 2019 vaihtuva

Auran ja Pöytyän kuntaliitoshanketta esitellään keskiviikkona

Muodostavatko Aura ja Pöytyä Auranmaan kunnan? Asiasta keskustellaan keskiviikon yleisötilaisuuksissa.

Muodostavatko Aura ja Pöytyä Auranmaan kunnan? Asiasta keskustellaan keskiviikon yleisötilaisuuksissa.

AURA, PÖYTYÄ. Auran ja Pöytyän kuntaliitoshanketta esitellään ensi keskiviikkona 12.11. kahdessa eri kuntalaistilaisuudessa, ensin Aura-salissa kello 17–18.30 ja sen jälkeen Kyrössä Elisenvaaran oppimiskeskuksen Kurkisalissa kello 19–21.

–Tilaisuudessa kuntajakoselvittäjät esittelevät sopimusluonnosta ja kuuntelevat kuntalaiskommentteja liitoshankkeesta, kertoo Auran kunnanjohtaja Mika Joki.

Keskustelua herättänee ainakin kunnan nimi. Ehdotus on, että nimeksi tulisi Auranmaa.

Uuden kunnan kunnanjohtajaksi tulisi Auran kunnanjohtaja Mika Joki. Pöytyän kunnanjohtaja Kari Jokela jää eläkkeelle helmikuussa 2018.

 

Lue lisää 11.11.2014 lehdestäKesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot