Boksishop 2019 vaihtuva

Villa Villestä luotiin valokuvateos

Mari Kujanpää on kirjoittanut valokuvakirjan tekstit.

Mari Kujanpää on kirjoittanut valokuvakirjan tekstit.

ORIPÄÄ. Taiteilija Viljo Syrjämän ateljeekotia, Villa Villeä, esittelevä valokuvakirja on valmis. Kansien väliin on koottu olennainen tieto tuotteliaan taiteilijan komeimmasta luomuksesta.
Tänä vuonna on kulunut sata vuotta Syrjämän syntymästä. Oripään kotiseutuyhdistyksen, Oripää-seuran, kokoama valokuvakirja on toinen oripääläistaiteilijan merkkivuoden teoksista. Sami Männistön kirjoittama Syrjämän elämäkerta julkaistiin pari viikkoa sitten.
Valokuvateoksen tekstit on kirjoittanut Mari Kujanpää, valokuvat on ottanut Matti Norr. Suomen kulttuurirahaston Varsinais-Suomen rahasto myönsi teoksen kokoamiseen apurahan.
–Ateljeekotia esitellään kirjassa huone huoneelta sekä tuodaan esiin talon mielenkiintoiset ja olennaiset puolet 26 sivun paketissa. Talo on osa Syrjämän historiaa, Kujanpää totesi teoksen julkistamistilaisuudessa.

Lue lisää 25.11.2014 lehdestäKesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot