Boksishop 2019 vaihtuva

Oripäässä pohditaan pormestaria

ORIPÄÄ. Oripään kunnanhallitus pohtii ensi maanantaina, millä tavalla kunnanjohtajan tehtävät hoidetaan jatkossa. Vs. kunnanjohtaja Pekka Pajun mielestä tarkasteluun pitäisi ottaa myös luottamusmiespohjainen pormestarimalli.

Paju toteaa, että  kunnan työntekijämäärä pienenee vuonna 2017 tapahtuvien muutosten vuoksi 38 prosentilla ja nettomenoista 66 prosenttia siirtyy pois kunnan omasta päätäntävallasta.

Sosiaalilautakunta lakkautetaan ja kunnan keskushallinnon työmäärä vähenee sekä palkka- että muussa kirjanpidossa niin paljon, ettei niissä Pajun olettamuksen mukaan tarvita enää kokoaikaisia työntekijöitä. Kokoaikaiseen kunnanjohtajankaan valitseminen olisi Pajun mielestä tässä tilanteessa vaikeasti perusteltavaa.

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot