Boksishop 2018 vaihtuva

Elisenvaaran kouluruoka sai tunnustusta

Maistuisiko sitruunainen turskaleike, perunat, kermaviilikastike, raaste ja salaatti? Ammattikeittiöosaajat ry:n myöntämä Kouluruokadiplomi todistaa, että kyllä maistuu. Kuva: Özkan Inhanli

Maistuisiko sitruunainen turskaleike, perunat, kermaviilikastike, raaste ja salaatti? Ammattikeittiöosaajat ry:n myöntämä Kouluruokadiplomi todistaa, että kyllä maistuu. Kuva: Özkan Inhanli

PÖYTYÄ/Kyrö. Elisenvaaran koulu ja lukio on saanut Ammattikeittiöosaajat ry:n myöntämän Kouluruokadiplomin ravitsemuksellisesti, kasvatuksellisesti ja ekologisesti kestävän kouluruokailun edistämisestä.

Kouluravintola Kimaran ruokapalveluesimies Auli Lankiniemi sanoo, että ravintolalla on jo pitkään ollut tavoitteena kouluruokaimagon nostaminen.

–Olemme tehneet hiljaista työtä tätä kohti ja olimme valmiit ottamaan haasteen vastaan. Se vaatii keittiöön innostuneen tiimin, jolla on kunnianhimoa ja taitoa.

Pöytyän kouluruokailun elintarvikkeiden ateriakohtainen hinta on 95 senttiä. Lankiniemi sanoo, ettei huokea hinta estä tekemästä hyvänmakuista ruokaa.

Varsinais-Suomessa Kouluruokadiplomi on tähän mennessä myönnetty 15 koululle.

Lue lisää 13.03.2015 lehdestäKesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot