Boksishop 2019 vaihtuva

Tarvasjoen romukauppias tuunaili pop-up-kaupan Turkuun

Kierrätys on kunniassa Forumin pop-up-kaupassa. Penkki on loihdittu rukin osista ja vanhoista laudoista.

Kierrätys on kunniassa Forumin pop-up-kaupassa. Penkki on loihdittu rukin osista ja vanhoista laudoista.

LIETO/Tarvasjoki, TURKU. Turun kauppakeskus Forumissa on tämän viikon tarvasjokelaista väriä, kun romukauppias Marko Reini pitää tuunatun tavaran pop-up-kauppaa yhdessä tyhjillään olevista liiketiloista. Kauppa on yhteinen Reinin naisystävän Tiina Laineen kanssa.

Tavallisesti Reini myy käytettyä tavaraa sellaisenaan Osto- ja myyntiliike Tarvasjoen kautta. Tämän viikon ajan pariskunta testaa, millainen menekki on kierrätysmateriaaleista tehdyllä tavaralla, jota he ovat vimmalla valmistelleet.

Tarjolla on muun muassa rukinpyöristä, vinyyleistä ja rautalangasta tehtyjä valaisimia, latolaudasta tehtyjä laatikkoja, rukeista tehtyjä penkkejä, liitutauluja ikkunanpokista ja laukkuja kierrätysmateriaaleista.

–Hyvin vähän teen yleensä itse. Jos sille nyt tulee menekkiä, niin muutan mielipidettäni, Reini tuumaa.

Viikon kokeilu on osa Turun nuorkauppakamarin Pop-up Turku 2015 -projektia, jossa yrittäjille ja yhteisöille tarjotaan mahdollisuutta kokeilla Turun keskustan liiketiloja.

 

Pop Up Arhael Turussa kauppakeskus Forumissa perjantaina 11.9. klo 12–19 sekä lauantaina 12.9.  ja sunnuntaina 13.9. klo 12–17.30. Kauppaa lähin sisäänkäynti on Eerikinkadulla.

Lue lisää 11.09.2015 lehdestä

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot