Boksishop 2018 vaihtuva

Susi kävi isänpäivälenkillä Oripäässä

Susi pysähtyi tienhaarassa hetkeksi luomaan katseen kohti kameraa. Noin 240 metrin päästä otetusta kuvasta tuli epätarkka, mutta susi erottuu silti. Kuva: Jukka Heinonen

Susi pysähtyi tienhaarassa hetkeksi luomaan katseen kohti kameraa. Noin 240 metrin päästä otetusta kuvasta tuli epätarkka, mutta susi erottuu silti. Kuva: Jukka Heinonen

ORIPÄÄ/Makkarkoski. Jukka Heinonen ikuisti Makkarkosken teillä isänpäivänä keskipäivän aikaan kuljeskelleen isokokoisen suden.

–Istuimme sisällä pöydän ääressä, kun  pihalle katsellut 85-vuotias isäni kysyi, että onko tuo eläin nyt susi vai iso koira. Kyllä se susi oli. Eläin liikkui lähimmillään vajaan sadan metrin päässä talosta.

Heinonen kertoo, että susi kulki jonkin aikaa rauhallisen määrätietoista käyntiä pitkin Makkarkosken teitä. Niin Oripäässä kuin lähiympäristössä on pitkin syksyä tehty havaintoja yksikseen liikkuvasta kookkaasta sudesta.

 

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot