Boksishop 2018 vaihtuva

Susireviireille puuhataan yhteistyöryhmiä

Rauno Lehtovuori, Reino Kallio, Hemmo Hartman ja Hannu Aalto osallistuivat sidosryhmäkuulemiseen.

Rauno Lehtovuori, Reino Kallio, Hemmo Hartman ja Hannu Aalto osallistuivat sidosryhmäkuulemiseen.

PÖYTYÄ/Yläne. Maa- ja metsätalousministeriöstä odotellaan ensi viikolla asetusta, joka mahdollistaa suden kannanhoidollisen metsästyksen myös tulevana talvena. Pyyntiin saatetaan päästä jopa Lounais-Suomessa, jossa viime talven jahti kaatui hallinto-oikeuden asettamaan toimenpidekieltoon, joka johtui pyynnistä tehdystä valituksesta. Oikeus totesi valittajan myöhemmin valituskelvottomaksi.
Kannanhoidollista metsästystä toteutetaan kaksivuotisena kokeiluna. Jatkossa siitä saattaa tulla pysyvää toimintaa.
–Sudenpyynti ensi talvena on varsin todennäköistä, arvioi vs. riistapäällikkö Jörgen Hermansson Yläneen Luontokapinetissa torstaina pidetyssä Varsinais-Suomen riistaneuvoston sidosryhmätilaisuudessa, jossa pohdittiin reviirikohtaisten yhteistyöryhmien perustamista Pöytyän ja Oripään sekä Mynämäen susireviirien alueelle.
Riistaneuvoston puheenjohtaja Martin Hägglund totesi, että susiasiassa vallitsee tarve ja halu paikalliselle vaikuttamiselle. Siihen huutoon koetetaan nyt vastata, jotta paikallisten ihmisten ääni saataisiin kuuluville.

Lue lisää 6.11.2015 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot