Boksishop

Hevostraileri suistui tieltä

Henkilöauto hevostrailereineen ajautui valtatieltä ojaan Pöytyällä sunnuntai-iltana. Kuva: Simo Päivärinta

Henkilöauto hevostrailereineen ajautui valtatieltä ojaan Pöytyällä sunnuntai-iltana. Kuva: Simo Päivärinta

PÖYTYÄ. Henkilöauto ja siihen kytketty hevostraileri suistuivat ojaan Pöytyällä valtatien ja Vahamaantien risteyksessä sunnuntai-iltana klo 18.

Kuljettajan mukaan kyydissä olleet kaksi hevosta olivat heiluneet trailerissa. Tästä syystä perävaunun liike oli lähtenyt kasvamaan sillä seurauksella, että yhdistelmä oli ajautunut oikealle puolella ojaan. Perävaunu oli kaatunut kyljelleen ja toinen hevosista oli päässyt trailerista ulos. Toinenkin hevonen saatiin tapahtuman jälkeen ulos.

Hevosissa ei näkynyt fyysisiä vammoja, mutta päivystävä eläinlääkäri tuli paikalle tarkistamaan eläimet. Kuljettaja loukkaantui tapahtumassa lievästi.

 

 

 

 

 Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot