Boksishop

Kuljettaja kuoli yhteentörmäyksessä

Turverekka ajautui törmäyksen jälkeen kyljelleen pellolle. Kuva: Simo Päivärinta

Turverekka ajautui törmäyksen jälkeen kyljelleen pellolle. Kuva: Simo Päivärinta

AURA. Henkilöauton kuljettaja menetti henkensä henkilöauton ja täysperävaunurekan yhteentörmäyksessä Aurassa kantatie 41:llä varhain torstaiaamuna.

Onnettomuus sattui muutaman kilometrin päässä valtatie 9:n liittymästä aamulla viiden aikaan. Huittisten suuntaan matkalla ollut henkilöauto ajautui toistaiseksi tuntemattomasta syystä rekan eteen vastaantulevien kaistalle.

Turvelastissa ollut rekka ajautui tien vasemmalle puolelle ojaan ja kaatui kyljelleen pellolle. Rekan alle jäänyt henkilöauto syttyi vielä palamaan. Henkilöautoa ajoi vuonna 1991 syntynyt mies, joka kuoli onnettomuudessa välittömästi. Rekan kuljettaja vietiin sairaalaan tarkastettavaksi.

 

 

 

 

 Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot