Boksishop

Marttilan rallisprintit kilpaillaan sunnuntaina

Toni Reunanen kisaa sunnuntaina tämän näköisen ajokin kanssa. Erkka Korpiaho epäilee, että kovimmat ajat ajetaan juuri tällaisilla Crosskart-autoilla. Kuva: Veeti Nurminen

Toni Reunanen kisaa sunnuntaina tämän näköisen ajokin kanssa. Erkka Korpiaho epäilee, että kovimmat ajat ajetaan juuri tällaisilla Crosskart-autoilla. Kuva: Veeti Nurminen

MARTTILA. Ensi sunnuntaina Marttilassa Korpiahon mailla ajetaan rallisprint- ja Crosskart-autokilpailut. Kilpailut järjestetään nyt toista kertaa. Viime vuonna ensimmäistä kertaa pidetty kilpailu pystyttiin suojasäistä huolimatta käymään. Näin on myös tänä vuonna, sillä mahdolliset sateet ja lämpötilojen kohoaminen eivät ajamista jäädytetyllä radalla estä.

Autoja kisaan on odotettavissa lähes sata. Kisoissa on kuljettaja- ja autokohtaisia luokkia yhteensä 24 erilaista. Esimerkiksi juniorit ja seniorit kilpailevat eri luokissa. Nelivetoisille autoille on kaksi luokkaa.

–Niille on ralliluokka ja hyvin vapaasti viritelty SS-luokka, missä voi olla 500–600 hevosvoimaisia vehkeitä, kertoo kilpailujen isäntä Erkka Korpiaho.

Tapahtumassa on myös ravintola, sekä kolme kioskia, joista yhtä pyörittää RoseMix- firman nuori yrittäjä Roosa Korpiaho. Roosa myy paikan päällä myös keppihevosiaan, joiden kanssa voi ratsastaa niille tarkoitetulla radalla.

Sunnuntaina kilpailemassa nähdään myös viime vuoden Crosskartin suomenmestari Toni Reunanen.

–En ole ikinä käynyt täällä, mutta rata vaikutti hauskalta. Olin katsonut radasta videon, mutta luonnossa se oli paljon hitaampi, Reunanen kertoo ensivaikutelmistaan.

 

Rallisprint OP Marttila ajetaan sunnuntaina 31. tammikuuta. Kilpailukeskus sijaitsee osoitteessa Niittysuontie 39, Marttila. Kilpailu alkaa kello 11. Lisätietoa Marttilan rallista ja ratakartan löytää osoitteessa www.salonua.fi.

 

Lue lisää 26.01.2016 lehdestä

 Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot