Perävaunu lipsahti ojaan

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

PÖYTYÄ. Raskaan ajoneuvon perävaunu lähti liukkaalla Karhunojantiellä luisuun sillä seurauksella, että perävaunu kellahti ojaan ja vetoauto kääntyi poikittain tielle tiistaina aamupäivällä. Pelastuslaitos joutui sulkemaan tieosuuden nostotöiden ajaksi. Onnettomuudesta ei koitunut henkilövahinkoja.Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot