Salontie muuttui luistinradaksi: neljä autoa ojaan keskiviikon aikana

Rekka suistui luistinradaksi muuttuneelta Salontieltä kello 14.30 aikaan keskiviikko-iltapäivänä. Kuva: Simo Päivärinta

Rekka suistui luistinradaksi muuttuneelta Salontieltä kello 14.30 aikaan keskiviikkoiltapäivänä. Kuva: Simo Päivärinta

KOSKI. Kosken Salontiellä sattui keskiviikkopäivän aikana neljä ulosajoa kahden kilometrin matkalla. Kaksi ulosajaneista kulkuneuvoista oli rekkoja.

Viimeisin onnettomuus sattui kello 14.30 aikaan, kun rekka luisteli ojan puolelle Liparintien liittymän lähellä.

Liikenne Salontiellä sujui iltapäivällä hitaanpuoleisesti: toinen kaista oli pois käytöstä ja Kosken VPK ohjasi aluksi onnettomuuspaikalla liikennettä.

Salontie on muuttunut Koskella luistinradaksi: tie on kauttaaltaan jäässä, ja jään päälle on satanut ohuelti vettä. Kuva: Simo Päivärinta

Salontie on muuttunut Koskella luistinradaksi: tie on kauttaaltaan jäässä, ja jään päälle on satanut ohuelti vettä. Kuva: Simo Päivärinta

Hinausauton saapuminen paikalle kesti useamman tunnin.

Onnettomuuspaikalle saatiin alkuillasta hieman hiekoitusta.

 

Juttua on päivitetty torstaina 28.1. kello 9.15.

 

 

 

 

 

 1 vastaus: Salontie muuttui luistinradaksi: neljä autoa ojaan keskiviikon aikana

  • Niin se oli Hongistontiekin Koski Tl:ssä tänä aamuna (27.1.) kuin luistinrata, onneksi liikennettä ei ole yhtä paljon kuin Salontiellä. Vaikka maksiminopeus olikin 30-40km/h oli sittenkin tiellä pysyminen ihan onnen kauppaa, onneksi autossani on ESP, se pelasti aika monessa kohtaa, vaikka sekään ei sentään ihmeisiin pysty.

Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot