Tuli tuhosi maatilan konehallin

Yläneen palokunta taltutti hallipalon niin, ettei tuli päässyt leviämään muihin rakennuksiin. Kuva: Simo Päivärinta

Yläneen palokunta taltutti hallipalon niin, ettei tuli päässyt leviämään muihin rakennuksiin. Kuva: Simo Päivärinta

PÖYTYÄ/Heinijoki. Maatilan varastohalli tuhoutui tulipalossa Yläneellä Heinijoentiellä keskiviikkoiltana. Noin 300 neliön kokoisessa piharakennuksessa säilytettiin traktoreita, työkoneita ja puutavaraa. Hallin yhteydessä oli myös tilan lämpökeskus.

Palokunta sai hälytyksen illalla vähän klo 18 jälkeen. Päivystävän palomestarin mukaan Yläneen VPK sai voimakkaan palon nopeasti hallintaan, eikä tuli päässyt uhkaamaan muita rakennuksia. Peltikuorinen ja puurakenteinen halli tuhoutui kuitenkin täysin.

Raivaustyöt palopaikalla jatkuivat aamuun asti. Poliisi tutkii palon syttymissyytä.

 

 

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot