Henkilöautot risteyskolarissa kantatiellä

PÖYTYÄ/Riihikoski. Riihikoskella sattui sunnuntai-illalla seitsemän jälkeen kahden henkilöauton välinen risteyskolari. Kolarin toinen osapuoli tuli Riihikosken keskustan suunnasta Yläneentietä pitkin aikeinaan ylittää kantatie. Kuski pysähtyi stop-merkille, mutta ei havainnut kantatietä pitkin Turun suunnasta tulevaa henkilöautoa vaan lähti ylittämään kantatietä.
Ajoneuvot törmäsivät risteyksessä ja vaurioituivat keulistaan. Osa autoissa olleista loukkaantui kolarissa lievästi.Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot