Boksishop 2019 vaihtuva

Himolan susihukka sopii koko perheelle

Himolan Punahilkassa lavalla jolkottaa viekas susi (Elmeri Puljujärvi) ja luonnossa samoaa Otso Metsäläinen (Laura Mäenpää).

Himolan Punahilkassa lavalla jolkottaa viekas susi (Elmeri Puljujärvi) ja luonnossa samoaa Otso Metsäläinen (Laura Mäenpää).

PÖYTYÄ/Yläne. Yläneen työväentalolla lasten talviteatteri tarjoilee tänä talvena yleisölle vanhan klassikon eli Punahilkan. Ohjaajien Elisa Niittymäen ja Päivikki Lekarin dramatisoinnissa lavalla tosin vierailee muitakin satututtuja, jotka jätetään vielä salaisuudeksi.

–Siinä on jotain uutta, jotain vanhaa, jotain lainattua ja jotain sinistä, Niittymäki luettelee salaperäisesti.

Ohjaajakaksikolta on udeltu, että onko näytelmä pelottava. He vakuuttavat, että Grimmin veljesten klassikosta on siivottu julmuudet pois, ja että show sopii ihan koko perheelle.

Lavalla nähdään neljä kokeneempaa näyttelijää 13-henkiseltä lasten ja nuorten näytelmäkurssilta, joka on Auranlaakson kansalaisopiston toimintaa. Niittymäen mukaan heille haluttiin antaa näytön paikka.

Näytelmässä seikkailevat punahilkka (Lia Antell), susi (Elmeri Puljujärvi), Otso Metsäläinen (Laura Mäenpää) sekä äiti ja mummo (Veera Hurme). Muitakin sivurooleja tarinan varrelta löytyy.

 
Himolan Teatterin lastennäytelmä Punahilkka su 7.2. klo 16, ti 9.2. klo 18, to 11.2. klo 18 ja su 14.2. klo 13 ja 16 Yläneen työväentalolla, Haverintie 28, Yläne. Lippuvaraukset: 0400 798 740 iltaisin klo 17–20 ja viikonloppuisin.

Lue lisää 02.02.2016 lehdestä

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot