Pöytyäläinen Myssyfarmi esittäytyi Berliinin muotiviikoilla

Myssyfarmin kauluri nähtiin Berliinin muotiviikkojen catwalkilla huippumalli, Topmodel 2015 -voittaja Vanessa Fuchsin yllä. Kuva: Thomas Lohnes/Getty Images

Myssyfarmin kauluri nähtiin Berliinin muotiviikkojen catwalkilla huippumalli, Topmodel 2015 -voittaja Vanessa Fuchsin yllä. Kuva: Thomas Lohnes/Getty Images

PÖYTYÄ. Pöytyäläinen Myssyfarmi on aloittanut Keski-Euroopan valloituksen Berliinin muotiviikoilta. Muotiviikkojen catwalkilla nähtiin Myssyn kauluri saksalaisen tuoreen huippumallin, Topmodel 2015 -voittajan Vanessa Fuchsin yllä.

Myssyfarmista tuli joulukuussa tiettävästi ensimmäinen suomalainen maatila, joka on saanut Ely-keskuksen myöntämän tuen kansainvälistymishankkeeseen. Tukea saatiin suomalaista ekodesignia edustavien villa-asusteiden viemiseen Keski-Euroopan markkinoille. Hankkeen ensimmäinen askel oli Berliinin muotiviikkojen eettiseen ja ekologiseen muotiin painottuneet messut.

–Tämä oli ensimmäinen ulkomaan messumme ja se meni yli kaikkien odotusten. Saimme todella paljon mielenkiintoisia kontakteja ja ensimmäiset tilaukset tehtiin jo messujen aikana, iloitsee Myssyfarmin emäntä Anna Rauhansuu.

Myssyfarmin asusteista kansainvälisesti kiinnostavia tekee paitsi niiden harvinainen raaka-aine, suomenlampaan luomuvilla, myös valmistustapa. Kaikki tuotteet ovat ovat eläkeläismummojen neulomia.

–Tietysti muotiasusteet myydään niiden ulkonäkö edellä. Mutta kyllä lopullisen ihastuksen synnytti tuotteiden tarina, Myssyfarmin emäntä Anna Rauhansuu toteaa ja kertoo Myssyn tuotteiden saaneen kiitosta muun muassa leikkisästä värimaailmasta ja yksinkertaisesta skandinaavisesta muotokielestä.

 

Lue lisää 5.2.2016 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot