Rekka luisteli ojaan ja katkoi sähkötolppia

Rekka luiskahti ojaan Koskella. Kuva: Simo Päivärinta

Rekka luiskahti ojaan Koskella. Kuva: Simo Päivärinta

KOSKI. Rekka ajautui ojaan Koskella kymppitiellä tiistaiaamulla puoli kymmenen maissa. Onnettomuus sattui Kosken ja Mellilän risteyksessä. Turun suunnasta tullut rekka katkoi samalla kaksi sähkötolppaa.

Henkilövahingoista ei ole tietoa. Ajokeli oli onnettomuushetkellä huono.

 

 

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot