Boksishop

Aurajokimelonta vaihtuu suppailuksi

Auranmaan Nuorkauppakamarin väki testasi Aurajoen suppailumahdollisuuksia jo viime heinäkuussa. Kuva: Anna Rauhansuu

Auranmaan Nuorkauppakamarin väki testasi Aurajoen suppailumahdollisuuksia jo viime heinäkuussa. Kuva: Anna Rauhansuu

AURAJOKI. Auranmaan Nuorkauppakamari on kehitellyt ensi kesäksi uudenlaisen tapahtuman Aurajoen kansallismaisemaan: 2.–3.7. Aurajoella järjestetään Amazing Aurajoki SUP, joka on retkisuppailun vuoden päätapahtuma

Tapahtuman pääkohderyhmä on jokivarsikuntien asukkaat mutta myös lajin harrastajat valtakunnallisesti.

Idea tapahtumaan poiki Aurajokimelonnasta, joka oli 1990-luvulla suosittu tapahtuma. Viime vuosina tapahtuma on kuivunut kasaan, mutta samaan aikaan eri vesiurheilulajien harrastajamäärät ovat jälleen nousussa. Viime vuosina Stand Up Paddle eli SUP eli suppailu on kasvattanut suosiotaan ja kerännyt viitisentuhatta harrastajaa. Myös Aurajoki on omiaan lajin harrastamiselle.

Amazing Aurajoki SUP -tapahtuman kantava ajatus on sama kuin Aurajokimelonnalla aikanaan: kymmenet suppailijat Suomesta ja mahdollisesti muualtakin Euroopasta, melovat Riihikoskelta Turkuun kahden päivän aikana. Lauantain viimeinen stoppi on Nautelankoskella, jossa järjestetään myös iltajuhla ja mahdollisuus yöpyä.

Auranmaan Nuorkauppakamari on puuhamassa tapahtumaan myös monenlaista oheisohjelmaa muitten paikallisten yhdistysten kanssa.

Lue lisää 11.03.2016 lehdestä

 Tilaa lahjalehti
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot