Boksishop

Huumekuski kiinni Aurassa

AURA. Poliisi tavoitti perjantaiaamuna valtatie yhdeksältä Aurasta henkilöauton, jota kuljettanutta keski-ikäistä loimaalaismiestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja ajokortitta ajosta.

Poliisi sai aamulla seitsemän jälkeen tiedon Auran Shellillä oudosti käyttäytyneestä pariskunnasta, joka viipyi pitkään huoltoaseman wc-tiloissa.

Pariskunnan auto tuli poliisipartiota vastaan ja sen kuljettaja todettiin ajokortittomaksi. Mies kertoi  käyttäneensä huumausaineeksi luokiteltavia lääkkeitä, joten hänet otettiin kiinni ja kuljetettiin verikokeille aluesairaalaan.

Matkustajana olleen keski-ikäisen loimaalaisnaisen halusta löytyi vähän amfetamiinia, joten häntä epäillään sekä huumausaineen käyttörikoksesta että kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle.Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot