Boksishop

Kaivinkone paloi Yläneellä

PÖYTYÄ/Yläne. Kaivinkone tuhoutui tulipalossa Yläneellä keskiviikkona aamupäivällä. Turvetuotantoalueella Oripääntien varressa ollut kaivinkone tuhoutui palossa perusteellisesti. Palokunta sai hälytyksen paikalle vähän kymmenen jälkeen. Palo ei päässyt leviämään kaivurista suoalueelle.Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot