Pöytyällä peräänajo valtatiellä

PÖYTYÄ. Kontolantien risteyksessä perjantaina kello 15.15 jälkeen tapahtuneessa kolarissa loukkaantui kaksi miestä.

Valtatie yhdeksää Turusta päin ajanut henkilöauto hiljensi Kontolantien risteyksessä kääntyäkseen vasemmalle. Tuolloin sen oikeaan takakulmaan törmäsi perässä tullut henkilöauto.

Törmääjän auto ajautui tieltä ja siinä matkustajana ollut mies loukkaantui. Myös peräänajettua autoa kuljettanut mies loukkaantui.

Valtatien kaistoista toinen oli kolarin vuoksi suljettuna runsaan tunnin ajan ja liikenne ruuhkautui. Pöytyän VPK ohjasi liikennettä kolaripaikalla. Liikenne palautui normaaliksi noin kello 16.30.

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot