Boksishop

Varsinais-Suomen viljelijät lähtevät Helsinkiin osoittamaan mieltä

VARSINAIS-SUOMI. Yli 200 viljelijää ja 30 traktoria lähtee Varsinais-Suomesta Helsingissä järjestettävään mielenosoitukseen perjantaina. Mukaan mielenilmaukseen on lähdössä myös vankka edustu auranmaalaisia viljelijöitä.

MTK-Varsinais-Suomen mukaan Varsinais-Suomessa maatilojen tulot ovat romahtaneet jopa puoleen. Varsinais-Suomessa tilanne on huolestuttavin etenkin maito-, sika- ja viljatiloilla.

Tukimaksatusten siirtäminen viikoilla eteenpäin on pahentavat viljelijöiden tilannetta entisestään.

–Maatilojen ahdinko on todellinen. Nyt puhutaan hädästä. Viljelijöiden asemaa markkinaketjussa on pystyttävä vahvistamaan, vaatii MTK-Varsinais-Suomen toiminnanjohtaja Paavo Myllymäki.

 

 

 Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot