Boksishop 2019 vaihtuva

Oripään ja Pöytyän seurakuntavaaleihin yli 50 ehdokasta

ORIPÄÄ, PÖYTYÄ. Oripään ja Pöytyän yhteisiin seurakuntavaaleihin on tullut yli 50 ehdokasta. Valtaosa ehdokkaista on pöytyäläisiä, mutta Pöytyän kirkkoherran Matti Kaipaisen mukaan mukana on myös muutama oripääläinen. Uuteen kirkkovaltuustoon valitaan 23 jäsentä.

Ehdokaslistoja seurakunta ei vielä julkaise, sillä niin nimilistoja kuin valitsijayhdistyksiäkin käydään vielä läpi. Vaalitoimikunnan seuraava kokous on syyskuun lopussa.

Oripään ja Pöytyän yhteiset seurakuntavaalit käydään loka-marraskuussa: ennakkoon äänestetään 31.10.–4.11. ja varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 13. marraskuuta.

Oripään seurakunta liittyy Pöytyän seurakuntaan ensi vuoden alussa.

 

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot