Boksishop 2019 vaihtuva

Loukonkulman Lukko suunnittelee liikuntahallia

Hermanni Salonen, Paavo Kallio, Ville Arkkila, Päivi Hongisto ja Vesa Rantanen näyttävät, kuinka pitkälle lisärakennus tulee ulottumaan. Heidän lisäkseen hankkeen suunnitteluryhmään kuuluvat myös Ari Laine, Tommi Pellonperä ja Markku Kallio.

PÖYTYÄ/Kumila. Loukonkulman Lukko on hakenut  Leader-tukea 180 000 euron verran Kumilassa olevan Lukontalon yhteyteen rakennettavaa liikuntahallia varten. Varsinais-Suomen Jokivarsikumppanit on jo suhtautunut hankkeeseen myönteisesti, mutta lopullisen sinetin asialle antaa ely-keskus. Sen käsiteltäväksi hanke saadaan heti kun lisärakennuksen rakennuslupa-asia on kunnossa. Se tapahtunee helmikuussa.

–Tämä ei ole Pöytyän Urheilijoiden, vaan Loukonkulman Lukon hanke. Tätä ei siis tehdä pesäpalloilijoiden, vaan kaikkien liikunnanharrastajien ja varsinkin lasten ja nuorten tarpeisiin, sillä sopivien liikuntatilojen saaminen nuorille alkaa olla kiven takana, selvittää hallin suunnitteluryhmän puheenjohtaja Paavo Kallio.

Uuden liikuntahallin ja Lukontalon väliin tulee myös kaksikerroksinen väliosasto, jonka yläkerta toimii uuden hallin katsomona.  Väliosasta on kulku Lukontaloon, jossa ovat myös hallin pukuhuone- ja suihkutilat.

 

Lue lisää 30.12.2016 lehdestä

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot