Boksishop 2019 vaihtuva

Koskella arvaillaan taas keitä nuuttipukit oikein ovat

Koskella saattaa taas törmätä tämän näköisiin hahmoihin. Nuuttipukit käyvät taloissa vaatimassa palkkaa ja tekemässä pieniä hauskoja piloja. Loppiaisena he kokoontuvat tanssimaan työväentalolle. Kuva: Marjatta Vainio

KOSKI. Koskelaisseura ja Työväentalon kannatusyhdistys järjestävät puttitanssit loppiaisena Työväentalossa kolmatta kertaa. Tansseja tahdittaa Kosken hanuriyhtye, ja parhaat asut palkitaan.

Tansseihin saa tulla tavallisissakin kuteissa, mutta järjestäjä toivovat, että mahdollisimman moni pukeutuisi. Edellisvuonna tanssit vetivät väkeä 80 henkeä, viime vuonna 40.

–Tanssien tarkoituksena on pitää yllä nuuttipukkiperinnettä. Samalle talolle saadaan toimintaa, kannatusyhdistyksen puheenjohtajana toimiva Taisto Lehti toteaa.

Huvittavinta on arvailla, keitä nuuttipukeiksi pukeutuneet ovat.

–Puttitansseissa toissa vuonna olleen Nukkumatin henkilöllisyys ei ole vieläkään selvinnyt, Koskelaisseuran Marjatta ”Piika” Vainio ja Lehti naurahtavat.
Kiti Salonen

Puttitanssit loppiaisena, perjantaina 6.1. kello 20–24 Kosken Työväentalossa (Koskentie 10). Parhaat asut palkitaan.

Lue lisää 03.01.2017 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot