Boksishop 2019 vaihtuva

Fifty shades darker vetoaa tunteisiin

Elokuva: Fifty shades darker
Lajityyppi: Draama, romantiikka
Ohjaaja: James Foley
Pääosissa: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Tyler Hoechlin, Kim Basinger, Bella Heathcote, Hugh Dancy, Jennifer Ehle, Marcia Gay Harden, Max Martini, Eric Balfour, Eloise Mumford, Luke Grimes, Andrew Airlie, Rita Ora
Ensi-ilta: 10.2.2017
Kesto: 1h 58 min
Ikäraja: 16

Fifty shades darker on jatko-osa elokuvalle Fifty shades of grey. Elokuva kertoo nuoresta parista Christian Greystä ja Anastasia Steelestä, joiden suhde on kehittymässä vakavaksi. Elokuvan ensimmäisen osan jälkeen Anastasia aiheutti Christianille sydänsuruja, joista hän edelleen kärsii.
Christian voittaa kuitenkin Anastasian rakkauden puolelleen pitkän matkan jälkeen. Nuorten lemmessä tulee kuitenkin vivahteikkaita vaiheita vastaan ja luottamus heidän keskellä kärsii Christianin historian takia ja Christian joutuu luopumaan omista tärkeistä periaatteistaan.
Elokuva on mielenkiintoinen ja poikkeaa siitä, mitä normaalisti katsoisin, joten se toi mukavasti vaihtelua. En kuitenkaan pitänyt elokuvan ylidramatisoiduista ja turhista draamakohtauksista.
Pidin elokuvan romanttisuudesta todella paljon ja elokuvan jälkeen jäi mukava, positiivinen olo. Fifty shades darker oli erittäin paljon tunteisiin vetoava elokuva. (E.P.)
* * * *

Arvosteluasteikko:
* * * * *  unohtumaton
* * * *  hieno
* * *  kannattaa katsoa
* *  kannattaa katsoa, jos vaihtoehtona on täydellinen tylsistyminen
*  ei kannata katsoa, vaikka vaihtoehtona olisi täydellinen tylsistyminen.

 

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot