Auvaisten koulua ei kuntokartoiteta

PÖYTYÄ/Auvainen. Auvaisten koululla ei tehdä kuntotutkimusta, koska siihen ei ole ilmennyt kouriintuntuvaa tarvetta. Tekninen lautakunta päätti asiasta yksimielisesti.

Riihikosken koulun vanhempainyhdistys, Haverin kyläyhdistys ja Mustanojan lapset ry ovat vaatineet kuntotutkimuksen tekemistä ennen koulun muutostöiden aloittamista.

Lautakunta päätti Reijo Kullanmäen ehdotuksen pohjalta, ettei kuntokartoitusta tehdä. Paloturvallisuutta koskeva asia ja henkilökunnan sosiaalitilojen puutetta koskeva asia annettiin Riihikosken yhtenäiskoulun rakennustoimikunnan tietoon ja huomioitavaksi suunnittelutyössä.

Palotarkastaja Timo Reimanin lausunnon mukaan Pöytyän koulujen paloturvallisuus on riittävällä tasolla koulurakennusten normaalia käyttöä ajatellen.

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot