Boksishop

Maastoa paloi Tarvasjoella

Paloa sammutettiin vaikeakulkuisessa maastossa. Kuva: Simo Päivärinta.

TARVASJOKI. Palokunta taltutti roskien poltosta syttyneen maastopalon Tarvasjoella tiistaina iltapäivällä. Tuli oli irti hankalakulkuisessa metsämaastossa Hämeen Härkätien ja Liedonperäntien välisellä alueella Lohelantien varrella. Kova tuuli lietsoi tulta, mutta palokunta sai tilanteen hallintaan. Maastoa ehti palaa noin kahden hehtaarin suuruisella alueella.
 Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot