Boksishop

Kissa aiheutti peräänajon

KOSKI. Salontiellä Koskella kolme autoa ajeli Salon suuntaan sunnuntai-iltana, kun ensimmäisen alle juoksi kissa Ojarannantien tuntumassa. Takana tullut auto jarrutti ja pysähtyi tien reunaan, jolloin tämän takana tullut auto törmäsi perään vahinkoseurauksin.

Pysähtyneen auton kuljettaja sekä matkustaja loukkaantuivat lievästi tilanteessa. Takana ajaneessa autossa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja eikä heistä kumpikaan loukkaantunut. Hinausauto kuljetti molemmat autot pois paikalta.

Alkoholilla ei ollut osuutta tapahtumiin.

 Tilaa lahjalehti
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot