Rattijuoppo jäi kiinni Koskella

KOSKI. Poliisi pysäytti humalaisen kuljettajan matkanteon Kosken Hämeentiellä lauantaina alkuillasta. Pysäytetyn henkilöauton noin 40-vuotias salolaismies puhalsi seulonta-alkometriin lukeman 0,69 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa.

Mies kuljetettiin tarkkuusalkometrikokeeseen, joka antoi tuloksen 0,52 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa. Rattijuopumuksen raja on 0,22 ja törkeän rattijuopumuksen raja 0,53 milligrammaa litrassa.

Hänen kyydissään ollutta noin 40-vuotiasta koskelaismiestä taasen epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle. Koskelaismies omisti kyseisen auton eikä hänkään ollut ajokunnossa.Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot