Rivitalohuoneisto paloi Aurassa

Päätyasunto kärsi kaikkein suurimmat vahingot. Kuva: Simo Päivärinta.

AURA. Kolmen asunnon rivitalo tärveltyi rajussa tulipalossa Aurassa Tuulentiellä perjantai-iltana yhdeksän jälkeen. Talon päätyhuoneisto tuhoutui palossa täysin, kaksi muuta asuntoa kärsi vesivahinkoja.

Henkilövahinkoja palosta ei aiheutunut. Rivitalossa oli kaksi ihmistä, jotka molemmat pääsivät omin avuin ulos rakennuksesta. Poliisi selvittää palon syttymissyytä.

Aivan palopaikan vieressä on toinen samanlainen rivitalo, jonka rakenteisiin tuli ei kuitenkaan päässyt riistäytymään. Tulipaloa oli sammuttamassa useita pelastuslaitoksen yksiköitä.
 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot