Boksishop 2019 vaihtuva

Smash testasi uudet Kane’s soda pop -limonadit – ja tykkäsi

Kane’s soda pop -limonadit ovat Olvin uusinta tuotantoa. Ne ovat erimakuisia kuin tavalliset limonadit, mutta myös täysin erilaisia kuin normaalit sodat. Kane’sit ovat hyvää vaihtelua perinteisiin limonadeihin kyllästyneille. Kane’sin maku on raikas ja hedelmäinen, mutta ei yhtään esanssinen eikä liian makea. Tietenkin pullon tyylikäs ulkomuoto on myös hyvä houkutus ostopäätökseen.

Kane’s Chula Vista Crush Raspberry & Lemon. Rasperry & Lemon maistuu juuri siltä, mitä etiketti lupaa. Maku on raikas, täyteläinen ja makein näistä kolmesta vaihtoehdosta. Juoma ei kuitenkaan ole mitenkään liian makea, sillä vadelman parina oleva sitruuna tasoittaa hyvin vadelman makeutta.
* * * * *

Kane’s Pasadena Pinch Lemon & Dragon fruit. Lemon & Dragon fruit on ehkä hieman kirpeä. Juomassa päällimmäisenä maistuu sitruuna, mutta maku ei ole liian  kitkerä. Juoma on raikas, mutta ehkä hieman mauton.
* * * *

Kane’s Garden Grove Spin Pomelo & Caramel. Pomelo & Caramel on hedelmäinen ja raikas sekä maun muistaa kauan juomisen jälkeenkin. Pomelo-hedelmä tekee mausta ehkä hieman kirpeän ja pistävän, mikä jäi ehkä vähän häiritsemään. Caramel-maku jäi mielestäni liikaa Pomelon peittoon, sillä en maistanut sitä laisinkaan. (I.M.)
* * *

 

Arvosteluasteikko:
* * * * *  makuelämys
* * * *  aika hyvä limu
* * *  kannattaa maistaa
* *  kannattaa maistaa, jos vaihtoehtona on taskulämmin piimä
* ei kannata maistaa, vaikka vaihtoehtona olisi taskulämmin piimä

 
Smash arvostelee -palsta on Auranmaan Viikkolehden Smash-nuortensivun nuorten avustajien toteuttama.

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot