Yläneen sahan väkeä

Anselm Laakson vuosikymmeniä sitten ottaman kuvan etualalla on Yläneen sahan omistaja Aarne Nuoranne sylissään Seppo Nuoranne, Aili Sainiolla sylissään Nalle-koira. Eturivissä vasemmalta Toivo Laurila, Erkki Vimpamäki, Jukka Nuoranne, Sepon takana Viljami Paakkinen, Mauno Mettälä, Yrjö Aaltonen. Seuraavana tuntematon poika, sitten Niilo Hartikka, Anna Lähteenoja Martta
Peltonen.
Seuraavassa rivissä vasemmalta Pertti Pyhäranta, Antti Koukku, Jukka Salo, Tyko Hippos, Aaro Aalto, seisomassa Urho Myllymäki, istumassa Tommi Harjula, Niilo Hartikka, takanaan Antero Laaksonen, tämän vieressä Joel Vuolukka, valkoisessa paidassa Kalevi Pauna ja laidassa seisomassa Mauno Viitanen.
Takana vasemmalta Eero Lamminen, Katri Mettälä, sahan kirjanpitäjä Liisa Leppänen, Kalle Hippos, Pentti Pauna, Matti Mustila, hänen edessään Antti Harjula, vieressä Ale Viitanen, sitten sahan asentaja Honkilahdesta, vieressään alempana Kalle Kuusisto, Heikki Euranen, tuntematon, sekä oikeassa reunassa Eemeli Suominen. Vasemmassa laidassa seisoo hevoskasvatusyhdistyksen hevonen Jumbojälki, jota Ale Viitanen ajoi.

Kuvanottohetki ei ole tiedossa.

Yläneen kotiseutuyhdistys toivoo lukijoiden apua kuvien tunnistamiseen ja ajoittamiseen. Tietoja ja palautetta voi antaa Tapio Rastaalle puhelimitse 050 5188 461 tai sähköpostilla tapio.rastas@gmail.com

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot