Boksishop

Ajokortiton ajeli humalassa

LOIMAA. Noin 50-vuotias ajokortiton pöytyäläismies ajoi tuhdissa humalassa henkilöautoa Loimaalla keskiviikkoyönä. Poliisi pysäytti miehen kuljettaman auton tarkastusta varten Oripääntiellä.

Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin lukeman 1,28 mg/l. Auton kyydissä oli kaksi miestä, jotka olivat myös vahvasti päihtyneitä.

Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta, koska hän oli menettänyt ajokorttinsa maaliskuussa syyllistyttyään tuolloin törkeään rattijuopumukseen.Tilaa lahjalehti
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot