Boksishop 2019 vaihtuva

Huutokaupoista potkua Riihikosken torielämään

PÖYTYÄ/Riihikoski. Riihikosken torstaitorille aletaan lietsoa uutta vipinää huutokaupoilla. Ensimmäisen kerran tavaraa tarjotaan huudettavaksi juhannuksen jälkeisenä torstaina.

–Haluamme torille nykyistä enemmän myyjiä ja asiakkaita ja luoda tästä entistä suositumman kokoontumispaikan niin pöytyäläisille kuin  naapurikuntalaisillekin. Huutokaupasta saatavat tulot käytetään toritoiminnan kehittämiseen ja muuhun yleishyödylliseen toimintaan, sanoo Kalevi Alakoski, jota tori-isännäksikin voisi kutsua.

Ajatuksena on, että kuka tahansa saa tuoda tavaraa joko suorana lahjoituksena tai prosenttikaupalla myytäväksi. Jälkimmäisestä järjestäjät perivät 20 prosentin siivun vasarahinnasta. Kaikki myydään ilman pohjahintaa, kuten kuuluisassa tv-huutokaupassakin.
Suunnitteilla on kesän aikana kolme huutokauppaa.

Alakoski kertoo, että myyntiin otetaan ehjää ja muutenkin käypää tavaraa laidasta laitaan, niin käyttö- kuin koriste-esineitäkin. Myytävää tavaraa vastaanotetaan torilla torstaisin kello 8–12, mutta sopimuksen mukaan muulloinkin. Alakoski lupaa, että tarvittaessa tavarat noudetaan.

Hankkeen takana on Riihikosken toria ja Mäkiäisten Taloa ylläpitävä Mäkiäisten työväenyhdistys. Talo ja tori löytyvät osoitteesta Turuntie 570.

 
Myytävistä tavaroista voi ilmoittaa Kalevi Alakoskelle (050 561 7620), Reijo Viirille (040 740 7310) tai Tauno Mäelle (050 082 4376). Ensimmäinen huutokauppa järjestetään torstaina 29.6. klo 11 alkaen.

 

 

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot