Boksishop

Jakokaappi vietiin työmaalta Koskella

KOSKI. Koskelta Vesalantien varrella olevalta kaapelityömaalta on anastettu jakokaappi ja kaksi huomiotolppaa maanantain vastaisena yönä. Kaappi oli ollut tarkoitus asentaa maanantaina 12.6., jolloin sen havaittiin kadonneen työmaalta.

Loimaan poliisi pyytää havaintoja rikoksen selvittämistä varten. Havainnoista voi ilmoittaa Loimaan poliisin numeroon 0295444933 tai Lounais-Suomen poliisilaitoksen sähköpostiin: vihje.turku.lounais-suomi@poliisi.fi.

 

 

 Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot