Kyrön alikulkutyömaalla valmistaudutaan sillan siirtoon

PÖYTYÄ/Kyrö. Kyrön alikulkutyömaa nytkähtää juhannusviikonlopun aikana harppauksen eteenpäin, kun uusi rautatiesilta siirretään paikoilleen. Operaatiota valmistellaan parhaillaan valamalla radan painumista estäviä paalulaattoja junaradan alle.

Siirtoa varten junaliikenne Turku–Loimaa-välillä katkaistaan perjantaina 23.6. kello 11. Katko päättyy sunnuntaina 25.6. klo 13.30.

–Kun junaliikenne on katkaistu, poistetaan kiskot, ratapölkyt ja muut rakennekerrokset pois sadan metrin matkalta. Sen jälkeen siirretään paalulaattaelementit ja silta paikoilleen, alikulkutyömaan vastaava mestari Markus Tamminen kertoo.

Sillan kohdalle tehdään siirtopeti, jota pitkin uusi silta vedetään paikoilleen. Rakennelma vedetään oikeaan kohtaan kolmen lavetin voimin.

Juhannuksen jälkeen Valtatie 9:n suunnasta tuleva kiertotie tullaan asvaltoimaan ja Kehityksentien alkupää sulkemaan liikenteeltä. Kehityksentien kiertotie tulee halkomaan Kyrön toria.

Lue lisää 13.06.2017 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot