Mies ajeli humalassa keskellä päivää Aurassa

AURA. Vuonna 1948 syntynyt turkulaismies ajeli keskellä päivää humalassa Auran Sillankorvantiellä. Mies ajoi lauantaina kello 11 aikaan puhallusratsiaan ja puhalsi alkometriin lukemat 0,34 mg/l. Hänet kuljetettiin tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli 0,24 mg/l.

Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen.

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot