Oripää ei peri takaisin liikaa maksettuja palkkoja

ORIPÄÄ. Joillekin perhepäivähoitajille liikaa maksettujen palkkojen takaisinperintää koskevassa asiassa tapahtui kunnanhallituksen äänestyksen jälkeen täyskäännös. Kunnanhallitus päätti hyväksyä kaikki hoitajien jättämät oikaisuvaatimukset. Liikaa maksettuja palkkoja ei siis peritä takaisin.

Asiaa esitti Pertti Liinoja (vas). Moonica Juhala-Nuutila (kesk) kannatti Liinojan esitystä. Äänestyksessä heidän kanssaan samaan mieltä oli myös Pekka Markula (kesk).

Kunnanhallitus päätti huhtikuussa, että jokainen perhepäivähoitaja, jolle on maksettu liikaa palkkaa, maksaa puolet liikaa saadusta palkasta takaisin kunnalle. Jokaisen kanssa olisi myös laadittu yksilöllinen, maksimissaan viiden vuoden pituinen takaisinmaksusuunnitelma. Korkoja ja kunnan maksamia eläkevakuutusmaksuja ei olisi huomioitu takaisinmaksulaskelmissa.

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot