Boksishop

Auran minigolfrata sai testitiimiltä kiitokset

Aurassa pääsee nyt minigolfaamaan.

AURA. Jos mielii viheriölle puttailemaan, sellainen on pienimuotoisesti mahdollista nyt myös Aurassa. Viikkolehti kävi testaamassa yhdessä Emilia Elorannan ja Jenni Arvolan kanssa Nikkarinkujalle rakennetun yhdeksänreikäisen minigolfradan.
Helpoimpiin ratoihin kuuluivat tyttöjen mielestä kolmas ja kuudes reikä. Vaikein oli ylivoimaisesti seitsemäs rata. Kaikkinensa Auran minigolf sai testaajilta yläpeukun.
–Tämä oli kivaa. Ei liian vaikeaa eikä helppoa.
Jos minigolfmailoja tai -palloja ei löydy omasta takaa, niitä voi lainata maksutta Auran kirjastosta. Kuitenkin toisin kuin tiistain lehdessä kerrottiin, mailoja ei voi varata ennakkoon. Radan käyttö on maksutonta.

Lue lisää 8.8.2017 lehdestä

 Tilaa lahjalehti
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot